لوگوی نوشتاری گالری جواهریان
به بزرگترین فروشگاه اینترنتی ساعت و نماینده بیش از هشتاد برند معتبر خوش آمدید.

تاریخچه گالری جواهریان

1193
در سال 1193 هجری شمسی با فوت کریم خان زند اوضاع ایران دگرگون شد و کسب و کار در پایتخت ایران (شیراز) نا مطلوب گردید.
1196
حدود 203 سال پیش با توجه به اوضاع دگرگون شده ایران و به قدرت رسیدن آقا محمدخان قاجار و تغییر پایتخت از شیراز به تهران ، جد بزرگ خاندان جواهریان بنام محمدحسن خان ملقب به معتمدالسلطان که از ارکان بزرگ بازار جواهر در آن زمان بودند به تهران نقل مکان کردند. با توجه به نیاز شدید پایتخت به جواهرساز زبردست محمد حسن خان اولین جواهر فروشی در تهران را تاسیس کرد.

ازدواج و انتقال نسل به نسل شغل جواهر سازی

معتمدالسلطان پس از راه اندازی جواهر سازی در تهران با خانمی بنام خیر النسا ازدواج میکند که حاصل ازدواجشان 15 فرزند (9پسر + 6دختر) بود. اسامی تمامی پسرها با الله تمام میشده است. یکی از پسرها بنام حاج شکرالله هنر پدر را دنبال کرده و صاحب فرزندی بنام محمد تقی میشود که بعدها از جواهرسازان نامی زمان خویش میگردد. حاج محمد تقی یک خانم خارجی را به استخدام خود جهت بند کردن مروارید بحرینی (بهترین نوع مروارید است که در خلیج فارس وجود دارد که سطوح کج و نامرتب دارد.) و آموزش به افراد مورد اعتماد و بانوان فامیل در میاورد.

همکاری با حاج محمد علی تاجر مروارید

حاج محمد تقی به علت داشتن ذکاوت بالا و با استفاده از موقعیت فامیلی خود با حاج محمد علی که برادر همسرش بود و از تاجران نامی در زمینه واردات مروارید و جواهر بوده است شروع به همکاری میکند و مرواریدهای وارد شده را شروع به نخ کردن مینماید. حاج شکرالله با کمک پسر خود جواهر فروش بازار میگردد و با کمی زمان با توجه به صداقت و درستی در کار در شغل خود بسیار رشد میکند و تبدیل به تاجر، جواهرفروش و جواهرساز مطرح تهران میگردد. پس از فوت حاج شکرالله در شاه عبدالعظیم در مقبره ای در مجاورت مقبره ناصرالدین شاه به خاک سپرده میشود. (این مقبره بعدها در طرح گسترش حرم مطهر تخریب شد)


قرار گرفتن در راس امور بازار

پس از فوت حاج شکرالله حاج محمدتقی با توجه به داشتن هنر بالا و زبردست بودن در ساخت جواهر پس از مدت کوتاهی در راس جواهر فروشی های ایران قرار می گیرد و با توجه به اینکه برادر همسرش حاج محمدعلی به دربار آن زمان رفت وآمد داشته است، پلی ارتباطی بین حاج محمدتقی و دربار ایجاد میشود. این امر باعث میشود تا حاج محمد تقی تبدیل به جواهر فروشی و تاجر جواهر دربار میشود. با توجه به فئودالی بودن کشور در آن زمان ثروتمندان مالک بسیاری از روستاها و آبادی ها بوده اند که خاندان جواهریان از مالکین بسیاری از این آبادی ها از جمله خرقان بوده اند.
سال 1278
در سال 1278 حاج محمد تقی ، سید علی اصغر و فخرالسادات خواهرزادهای خود را که پدر و مادر خود را از دست داده بودند به سرپرستی میپذیرد. حاج سید علی اصغر که در آن زمان 9 ساله بود توسط حاج محمد تقی به مدرسه رشدیه فرستاده شد. (در آن زمان بانوان اجازه تحصیل نداشتند و دختر رشدیه پوشش خود را به شکل پسران در می آورده و با پسران تحصیل می نموده و همکلاسی حاج سید علی اصغر بوده است.) حاج سید علی اصغر از هوش و ذکاوت بالایی برخوردار و بسیار قابل اعتماد بوده است و فردی بسیار زبردست و هنرمند در زمینه جواهرسازی بوده است و به جهت درستکاری و مورد اعتماد بودن با دختر حاج محمدتقی بنام بتول ازدواج میکند و حاج محمدتقی بخشی از خانه باغ خود را به عنوان جهیزیه به دخترش بخشید.
1290 و گچ بری خانه بازار
شروع فعالیت کاری حاج سید علی اصغر در اواخر دهه 1290 ه.ش بوده است و مغازه خود را نبش بازار زرگرها با نام تجاری (سید جواهری) به جهت متفاوت بودن نام تجاری با بقیه اقوام تاسیس میکند و کار خود را توسعه میدهد. حاصل ازدواج سید علی اصغر با دختر حاج محمدتقی 6 فرزند(3دختر و 3 پسر) بود. نامهای پسران سید علی، سید هاشم و سید رضا و دختران بنامهای منصوره سادات ، شکوه سادات و سرور السادات میشود. حاج سید علی اصغر با توجه به شرایط سخت آن دوران و وجود قحطی خانه خود که از بزرگترین منازل زمان خود بوده است به جهت کمک به مردم شروع به گچ بری و گچ کاری میکند تا کمکی به وضع معیشتی مردم شود.
سال 1318 و ساخت تاج و گردنبند فوزیه
حاج سید علی اصغر در حدود سال 1318 با هنرمندی تمام تاج جواهرات و گردنبند معروف فوزیه (همسر اول محمدرضا شاه پهلوی) را جهت تاج گذاری فوزیه میسازد که در حال حاضر در موزه بانک ملی خیابان فردوسی موزه جواهرات سلطنتی نگهداری میشود.
گسترش کار و تاسیس شعبه دوم
در اوایل دهه 20 مغازه دوم خود را در لاله زار تاسیس میکند و کار خود را توسعه میدهد که خود و پسر بزرگش در شعبه بازار می ماندند و پسر دوم و سوم را برای مدیریت به مغازه لاله زار میفرستاد. پسر دوم وی حاج هاشم آقا (پدربزرگ پدری جناب جواهریان) به همراه برادر بزرگ خود آقا سیدعلی جزء مخراج کارهای (سوار کردن نگین بر روی پایه) به نام زمان خود و مبدع ورق های زیر الماس جهت پر برق شدن نگین های الماس الماس بودند.

نام خانوادگی جواهریان

براساس مصوبه هیئت وزیران در تاریخ 20 آذر 1297(ه.ش) مقررات تشکیل اداره سجل (ثبت احوال) در وزارت کشور تهیه شد و نخستین شناسنامه ها به وجود آمدند. در آن زمان هر شخص نسبت به پیشه و کسب و کار و یا نسب خویش برای خانواده خود نام خانوادگی انتخاب میکرد که با توجه به پیشه جواهر سازی و جواهر فروشی نام خانوادگی جواهریان در شناسنامه مکتوب میگردد.

سال 1327 و فعالیت در زمینه ساعت

حاج سید هاشم جواهریان در سال 1327 نمایندگی و عاملیت پخش ساعت SOULTANA سولتانا که از برندهای معروف آن زمان بوده است را نیز به جواهرات اضافه میکند.
انقلاب ایران
با گذشت دو سال پس از انقلاب مغازه لاله زار به خیابان لارستان (تخت طاووس) منتقل میگردد و بعد از جدا شدن اتحادیه طلا و ساعت حاج سید هاشم جواهریان گرایش به جواهرات و پسرشان سید مجید جواهریان (پدر جناب جواهریان) در دو زمینه جواهر و ساعت فعالیت میکنند و در سال 68-70 به واردات ساعت های مچی با برند اُنیورسال، سیما و آدیداس مینماید.
1377 و انتقال موروثی پیشه ساعت فروشی
جناب شهروز جواهریان فرزند سید مجید جواهریان از سال 77 در کنار پدر و در سنین نوجوانی شروع به فعالیت می نماید و هم اکنون مالک گالری ساعت جواهریان و صاحب امتیاز وبسایت گالری جواهریان میباشد.

معرفی شرکت جواهر تایم

شرکت جواهر تایم به مدیریت جناب آقای شهروز جواهریان، وارد کننده 8 برند ساعت مچی می باشد که می توان برند های: تورنادو، ژاک فیلیپ، هانوا، ولدر، فیلیپو لورتی، ولدر، تروساردی و سکتور را نام برد. هدف اصلی جواهر تایم این است که با عرضه محصولاتی خاص و جدید و با قیمت های مناسب دست شما را در خرید مناسب ترین ساعت باز بگذارد.